Away We Go (2009)


Abd/İngiltere

Tür: Romantik, Dram, Komedi

IMDb: 7,1
Oyuncular: John Krasinski,  Maya Rudolph
Yönetmen: Sam Mendes

Filmi bitirdikten sonra tek isteğim bu tarz kararları bu sevgiyle, bağlılıkla, içtenlikle ve özgürlükle verebilmekti. Umarım hepimizin böyle de güzel spontane hayatları olur. Benim kadar gamlı bir baykuşun; kontrol manyağının yapamayacağı bir şey ama diliyorum işte. Neyse...



Verona ve Burt, çok seviyorlar tabii ki. Şu sıra izlediğim filmlerde çoğunlukla erkekler seviyor, üzülüyor, sevdiğinin peşinden gidiyor, ilişkilerini düzeltmek için çabalıyorlar vs... Gerçek hayattaki istatistiğinin düşük olduğunu düşündüğüm için mi dikkatimi çekti bilemiyorum.



Gelelim bu sevgi dolu tatlı mı tatlı Verona ve Burt çiftine.. Güzel aşkları, ilişkileri ve doğacak bebekleri için kendilerine YUVA arıyorlar. Yuva büyük harfle, çünkü bir evde oturmak değil mutlu ve huzurlu olacakları yeni bir dünya arıyorlar romans kahramanlarımız. Verona'nın asla evlilik teklifini kabul etmeyişi ve nedeni; Burt'un beceriksiz olmadıklarını söylerkenki halleri falan hep izlenilesi..


Herkesin her duyusunu zorlayan empatide de nirvana yaptıracak bir hikaye. Canınız neyi yaşatıyorsa size gün içerisinde, bizim bu sevgi dolu ailemiz de size onu yaşatacak film boyunca. Ama kalbiniz kırıkken, Verona kadar samimi veya sizi Burt gibi seven biri yoksa hayatınızda fazlaca duygusal triplere girmeniz olası. Ama zaten her filmde olmuyor mu? Kötü örnek oluyorlar ve beklentiler yoruyor insanı. Ama yine de bütün duygular kalpler kırıkken güzel..


Uzaklara, çok uzaklara hatta hiç dönmeyeceğiniz yerlere gitseniz bile size kalbini delicesine açan güzel ve kocaman kalpli adamlar/kadınlar sevin. Onlara güvenin, onlarla yola çıkın.

Sakın kırılmasın güzel kalbiniz; samimiyetle izleyiniz.. 


0 Comments