Danny Collins, 2015

Tür: Dram, Komedi, Müzik
IMDb: 7,0
Yönetmen: 

Danny Collins, belki de ismini daha önce duymadığınız ünlü rock yıldızı. Kendi isteği dışında sahip olduğu bir repertuara ve kendi isteğiyle yaşadığı korkunç bir hayatı var. Korkunç demek yine bize düşmüyor elbette ama, bir yerde tıkandığı bir hayatı var diyelim. Geç kaldığı bir kırk yılı, yaşadığı lüks içinde hissedemediği doğruları var. Yaşadığı hayatta kendisini bulabildiği anlar dışında çokta abartılacak bir yaşamı yok. 


O kadar çok yaşam dedim ki, biyografi filmi olduğunu anlamış olmalısınız. Bir akşam uzandığınızda zamanın sıkıcılığı üzerine düşünürken bir anda neşenizi yerine getirecek sıcaklıkta. Orta yaşlarındaki dünyaca ünlü müzisyenin yaşadığı sanılan hayatının aslında çok farklı olduğunu beş saat sürse de izleyebileceğiniz tatlılıkta aktarmış Dan Fogelman. Geçmişi ile olan samimi kucaklaşmasına şahitlik ediyor olmanız ise her birinden tatlı. 


John Lennon'un kendisine yazmış olduğu mektupla geçmişinde yapamadığı, yapmak istemediği şeyleri telafi etmeye çalışır. Son kez beste yapmaya başlar, gerçek aşkı yaşamaya, ailesiyle arasını düzeltmeye ve daha bir çok güzelliğe çok geç olmadan erişmeye çalışır. Tüm bunları çabaladığı anların tatlılığı Al Pacino'nun efsanevi oyunculuğuyla bütünleşmiş. Şimdiden keyifli seyirler.. 

"Ben de cehenneme giderim çünkü kefareti satın alamazsın."


0 Comments